2016/05/12

Валерій Дісанович привітав учасників Hetman Cup 2016

7-9 травня у Києві, на Оболонській набережній проходили міжнародні яхтенні перегони Hetman Cup 2016 - перша в Україні вітрильна подія такого масштабу.
Страхова компанія «Рідна» виступила спонсором змагань. Всі українські учасники регати отримали подарункові сертифікати на страхові послуги від СК «Рідна».

Валерій Петущак, Голова Наглядової Ради СК «Рідна», відомий яхтсмен-навколосвітник, подарував українським та польським спортсменам свою легендарну книгу «Солоний гопак». Валерій Дісанович подякував усім учасникам регати, які важко змагалися при слабкому вітрі, за справжнє свято і видовищні перегони.


Регата Hetman Cup 2016 зібрала на Оболоні сотні глядачів, які з цікавістю стежили за напруженою спортивною боротьбою. Вона відбувалася на відстані кількох десятків метрів від берега. За Кубок Гетьмана змагалися спортсмени з різних країн. Цьогоріч нагорода по праву дісталася польській команді Патрика Зброї.

Крім видовищних вітрильних перегонів глядачі мали можливість спостерігати за змаганнями радіокерованих яхт, а діти взяли участь у майстер-класах з керування справжніми яхтами. Усі залишилися задоволеними справжнім святом вітрильного спорту.


Вітальне слово Валерія Дісановича - https://www.youtube.com/watch?v=jzh-NqFD5oU&feature=youtu.be


Фотозвіт зі змагань - на сторінці СК "Рідна" у Facebook